Post by wingzeagopali on Feb 19, 2022 10:45:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tap Titans 2: Clicker RPG Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρη παραβίαση πόρων ▞▞▞
▞▞▞ Tap Titans 2: Clicker RPG Game 2022 version ▞▞▞
Πάνω από όλα ένα καλό παιχνίδι είναι πολύ εθιστικό και μπορεί να περάσει ο χρόνος.
Στερεό παιχνίδι. Μπορεί εύκολα να παίξει χωρίς να αγοράσει τίποτα ή να παρακολουθήσει διαφημίσεις για αξιοπρεπείς βελτιώσεις
Idk .
😠😠😠😠
Tap Titans 2: AFK Hero Clicker Rollespil uhr
Μου αρέσει αλλά χρειάζεται περισσότερο περιεχόμενο
Είναι ωραίο να παίζεις για μια ή δύο εβδομάδες. Όμως, κατά τη γνώμη μου, χάνει περιεχόμενο για να σας κρατήσει αφοσιωμένους ή το περιεχόμενο κρύβεται πίσω από αμοιβή για προκαταβολή ή σκληρό τρίψιμο τοίχο. Δεν παρέχει καμία αίσθηση προόδου ακόμη και στα γεγονότα γρήγορης ανάπτυξης. Το σύστημα των φυλών είναι μια ωραία ιδέα, αλλά είναι επίσης ανεπαρκώς ανεπτυγμένο. Οι ανταμοιβές είναι ως επί το πλείστον χωρίς νόημα. Στο τέλος απλά νιώθω ότι έχασα τον χρόνο μου παίζοντας το.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Rollimängud eaqw
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά η υποστήριξη πελατών δεν είναι. Είχα ένα πρόβλημα με την επισήμανση για άλμα σε πάρα πολλά επίπεδα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πήρα πίσω τον λογαριασμό μου, αλλά έχασα το τουρνουά στο οποίο ήμουν, καθώς και με έδιωξαν από το clan μου χωρίς ανταμοιβές για επιδρομές.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι διασκεδαστικό να το χρησιμοποιείς 😄 μπορείς να πολεμήσεις τιτάνες είναι φοβερό, αλλά ένα πράγμα που θέλω να προσθέσεις είναι ένα πράγμα όπου μπορείς να επιστρέψεις στους χάρτες που έχεις ήδη περάσει, αλλά είναι ένα υπέροχο παιχνίδι
Ωραία
Τα παιχνίδια είναι πραγματικά διασκεδαστικά και κάπως εθιστικά, αλλά το να παίζω στο S20 Ultra μου φαίνεται κάπως άσχημο και με κάνει να αφήνω το παιχνίδι κάτω και να μην θέλω να το ανοίξω ξανά. Τα δύο μαύρα περιθώρια στο επάνω και στο κάτω μέρος της οθόνης κάνουν τα παιχνίδια να αισθάνονται μεγαλύτερα από ό,τι είναι ήδη. Ελπίζω οι προγραμματιστές να γεμίσουν την οθόνη για την οθόνη S20U, ώστε να μπορέσω να την βαθμολογήσω με τα πέντε αστέρια που πρέπει να της αξίζει.
Είναι εξαπάτηση του αυτόματου κλικ;
Προγραμματιστές γιατί δεν μπορώ να ανοίξω τους τιτάνες της βρύσης μου; Διορθώστε το διασκεδάζω πολύ και τώρα συνέβη αυτό
Νομίζω ότι αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι ... δεν είναι περίπλοκο απλά σύρετε και σκοτώστε ... επαναλαμβάνεται λίγο αλλά είναι διασκεδαστικό .
Καλός
Θα το βαθμολογούσα ως meh, γιατί δεν καλλιεργείται από μόνο του. Επίσης, είναι αδύνατο, αν δεν έχεις κύρος, γιατί οι τιτάνες γίνονται όλο και πιο δυνατοί ενώ ο χρυσός που ρίχνουν είναι τόσο χαμηλός που πρέπει να χρησιμοποιείς την ικανότητα του Midas κάθε φορά. Χρειάζεσαι κύρος για να δυναμώσεις, αλλά ελπίζω να το κάνουν μια επιλογή γιατί είναι αρκετά κουραστικό να ξεκινάς ξανά και ξανά.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game Rollenspel ygpn
Αυτό το παιχνίδι είναι 5 αστέρων. Απλώς δίνω 1 αστέρι για να προσέξετε την πολύ καλή μου πρόταση για αυτό το παιχνίδι. 1.) Θα πρέπει να προσθέσετε την "Κύρια πηγή χρυσού" στην καρτέλα εξοπλισμού πανοπλίας και αύρας. 2.) Κατά τον υπολογισμό της κύριας πηγής χρυσού και της κύριας πηγής ζημιάς στην καρτέλα του εξοπλισμού, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τις βελτιώσεις
Είναι χάλια που με απαγόρευσαν, δεν ξέρω γιατί και δεν απαντούν στα εισιτήριά μου...
Έκανα ένα διάλειμμα μόνο για να επιστρέψω και να μην έχω πρόσβαση στο δέντρο δεξιοτήτων μου;; Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για να σκοτώνεις χρόνο, αλλά αυτό είναι απογοητευτικό.
Άλλαξα τη βαθμολογία μου από 5 αστέρια σε ένα. Η εφαρμογή διακόπτεται συνεχώς 2 δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση. Αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα εδώ και 2 μέρες και δεν έχω ακούσει από την υποστήριξη.
Tap Titans 2: Clicker RPG Game भूमिका निभाना maf
Το παιχνίδι μου χάλασε τώρα έχασα όλα όσα είχα και δεν μπορώ να τα αντέξω ξανά όλα αυτά
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, ειδικά επειδή πρέπει να πατήσετε την οθόνη όσο πιο γρήγορα μπορείτε για να σκοτώσετε τον εχθρό
Ως κάποιος που έχει παίξει τόσο αυτό το παιχνίδι όσο και τους αρχικούς tap titans, αυτό το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό και μια βελτίωση σε σχέση με το παλιό. Για τους ίδιους λόγους, είμαι διπλά απογοητευμένος που ένα σφάλμα που θα μπορούσε να εξαλείψει εντελώς μήνες προσπάθειας, ανταμοιβές, τουρνουά κ.λπ. θα μπορούσε απλώς να σας φέρει πίσω στο αρχικό σημείο χωρίς προειδοποίηση. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να το προτείνω ειλικρινά με τέτοιο σφάλμα. Έτυχε στον φίλο μου, μετά σε μένα, απλά δεν αξίζει τον κόπο.
Άμα βαριέσε είναι καλό για να περνάει η βρα
Όταν κάνω κλικ για να παίξω ένα αφεντικό της φυλής, το παιχνίδι κολλάει, παρακαλώ βοήθεια
Θα έδινα 4, αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση δεν μπορώ να παρακολουθήσω διαφημίσεις ανταμοιβής, δεν μπορώ να σηκώσω εξοπλισμό από το έδαφος, φορτώνω το στάδιο του τουρνουά μου μετά από πολλές προσπάθειες, κυριολεκτικά όλα πρέπει να φορτωθούν. Μετά μου λέει να ελέγξω τη σύνδεσή μου στο διαδίκτυο...ναι εντάξει. Αυτό το παιχνίδι ήταν εντάξει πριν από το 3.0 και τώρα υπάρχουν τόσα πολλά ενοχλητικά ζητήματα, πρόκειται απλώς να το διαγράψω. Θα επεξεργαστώ την κριτική μου και θα αλλάξω τη βαθμολογία μου εάν διορθωθούν τα σφάλματα.
Αυτό το παιχνίδι είναι αναμμένο
Είναι... σούπερ βαρετό. και επαναλαμβανόμενο. αναβαθμίσεις; κάνουν σχεδόν τίποτα. Αφκ; Κρίμα! ότι τα μετρητά είναι άχρηστα! αυτό το παιχνίδι είναι κάπως SUCC, tbh
Παιδιά ελάτε στην ομάδα μας 85b5n μια ελληνική ομάδα θέλουμε ενεργά άτομα για Reid
μπορείτε να προσθέσετε κάποιο είδος αναβάθμισης +10 στα πράγματα. Καταλαβαίνω ότι το παιχνίδι αφορά το χτύπημα. αλλά όταν χρειάζεται να πατήσω 20.000 φορές στα πρώτα 5 λεπτά του παιχνιδιού. γίνεται πολύ κουραστικό.
Είναι ένα παιχνίδι
Δεν έχω ιδέα ποιος έδωσε σε αυτό το παιχνίδι 5 εκκινήσεις ή 4 αστέρια. Πρέπει να έχουν αγοράσει όλες αυτές τις κριτικές. Το παιχνίδι δεν έχει μυαλό, πραγματικά, μπορείτε να το παίξετε με απενεργοποιημένη την οθόνη και να κερδίσετε. Σκουπίδια.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ጀብዱ ocwy
Βαθμολογία για μπόνους πολύτιμων λίθων μέσα στα πρώτα 5 λεπτά. Θα ενημερωθεί αργότερα. Μήπως περιμένετε να ζητήσετε από τον παίκτη να το κάνει αυτό;
Έχει μια εκδήλωση που χαρακτηρίζεται ως βασισμένη σε δεξιότητες και ομοιόμορφο πεδίο παιχνιδιού... Αλλά σας επιτρέπει να αγοράσετε διαμάντια και να τα μετατρέψετε σε διαμάντια εκδηλώσεων που πληρώνατε για να κερδίσετε....
Αγγίξτε, αγγίξτε και αγγίξτε θέλετε να αγγίζετε την οθόνη σας όλη μέρα αυτός είναι ο τύπος σας. Τα κινούμενα σχέδια είναι υπέροχα, δεν είναι κακό παιχνίδι, αν τελικά το βαριέσαι, νομίζω ότι είναι πολύ επαναλαμβανόμενο, αλλά έτσι συνεχίζεις
Καλό διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά ο τρόπος με τον οποίο κυμαίνεται από 1 shot τα πάντα και oh I 6 shot πράγματα τώρα είναι περίεργος.
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και διασκεδαστικό και όλα αυτά. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κύρος και γίνεται πολύ βαρετό τώρα γιατί... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΥΡΟ ΑΠΛΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. σας παρακαλούμε.