Post by wingzeagopali on Feb 19, 2022 10:30:28 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ 8 Ball Pool ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 8 Ball Pool IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko kovancev hack ▞▞▞
▞▞▞ 8 Ball Pool 2022 version ▞▞▞
Moral bi imeti možnost sklepanja prijateljev v aplikaciji. Lahko sklepate prijatelje za igranje in se vam ni treba prijaviti v facebook.
Resnično slaba kakovost igre, pogosteje igra zamrzne, vendar se čas še vedno nadaljuje bodisi med igro 1 na 1 bodisi med igranjem proti uro. Poskus povezovanja na zgornji povezavi ni bil dober ... še vedno imam isti problem, pravkar izgubil igro 1 na 1, ura je odštela 3-krat, zadnjič na črno žogo in se nisem mogel premakniti ... zelo jezen in razočaran!!! NE PRENOSITE!!
Glupo
Je zanimiva igra, vendar je toliko pripomočkov, hekerjev in mobilnih telefonov. Prosimo, očisti vse napake in napake
DINO HUNTER: DEADLY SHORES פעולה zav
Wtf to je kr neka faking igra....
Fajn igrica
Ta igra je bila tako zabavna in tako dobro nastavljena! Moja edina težava se je pravkar začela dogajati pred 10 minutami.. med igro me prekine, češ da potrebujem posodobitev, nato mi samo da možnost, da grem v trgovino Play in posodobim, vendar ne potrebujem posodobitve...? Zato kliknem "Igraj igro" in to me popelje nazaj na tekmo, vendar je samo dražeče in neprijetno.
Všeč mi je ta igra, vendar ne igram več toliko, ker traja predolgo, da odkleneš iztočnice in se ne pomeriš. Proti nasprotnikom so enako naprednejši, zato boš precej izgubil, zato ne igram veliko , razen če želite plačati nezaslišane cene
8 Ball Pool Sportspel sxw
odlična igra
Prej je bilo dobro. Trenutno Dodatni oglas. Ta oglas ne bo zmanjšan ali pa se bo število igralcev še naprej zmanjšalo.
Najboljša igra za zaspanje 😉
Igra je zabavna, dokler ne naletite na "gosta", ki je bodisi bot ali heker. Razumem, da je igra odprta, da nimam računa, vendar menim, da pri mizah z višjimi vložki ne bi smeli dovoliti, da ni prav ali pošteno, da izgubim svoje kovance na računu za "goste", ker so bot.
Dobra mi je
Dobra igra, čeprav ima včasih težave, kot je zdaj, me vrne iz igre, češ da moram posodobiti. Frustrirajoče !
8 Ball Pool Esportes rii
To je najbolj realistična biljardna igra, poskusil sem že več drugih, vendar se še vedno vračam k tej. 8 Ball Pool je najboljši
Všeč mi je
8 Ball Pool Sukan dra
Sam kreteni jo igrajo
To je najboljša igra vseh časov
8 Ball Pool اسپورٹس lvzq
Lel
dobra igra,samo ne moreš pa preskočiti s cue-kroglo preko druge krogle.
Boljša igra bi bila, če bi lahko izbirali med različnimi nabori pravil.
Ni dober sploh ne uboga odsvetujem.
Tega ne morem igrati na tablici. Ko poskusim igrati, se odpre, potem pa zapre. Vse moje aplikacije in tablični računalnik so posodobljeni. Razočaran sem, da ne morem uporabljati tablice za igranje
Zabavno, vendar se zdi nekoliko napečeno... Uredi: december 2021. Najnovejša posodobitev igre je popolnoma zajebala! Nenehno naključno prekinja povezavo, včasih sredi iger? 2/3 časa se ne naloži pravilno. Odstranite ga, da ga znova namestite na prejšnjo različico, preden posodobite. Deluje odlično do samodejne posodobitve in nato nazaj do nenehnega prekinitve povezave. Pravkar sem šel s 5 zvezdic na 1. Službe za stranke niso pomagale. Nič, kar so predlagali, ni delovalo. Prihranite si težav. Ne igraj se.
Igral sem turnir v San Franciscu in v treh krogih mi je takoj, ko sem streljal, rekel, naj posodobim aplikacijo. Zdaj sem zadel posodobitev, odprlo je novo okno v trgovini Play na strani aplikacije 8ball, kjer so bile možnosti odprte ali odstraniti. Odpiranje aplikacije me je postavilo nazaj na mizo, medtem ko je moj strel v teku. Izjemno moteče v razponu 7 iger. Izgubljam pasovno širino, po nepotrebnem uporabljam svoje podatke...Aplikacijo sem moral znova zagnati 56-krat na 3 turnirjih.
Všeč mi je ta igra, vendar zahteva zelo malo spretnosti za zmago brez nastavitev, samo udarite žogice po vsej mizi. Težko je premagati celo igralce z nizkim odstotkom
To igro igram že 8 let, v zadnjem času je bila moteča, na primer, ko vem, da bi žogica, ki jo dobim, morala uspeti, ne, ali 8 žogica pravi, da moram zadeti trdno ali odrezano žogo in vzeti svojo obrnite, ko sem zadel desno žogo. Moj zaročenec igra tudi 8 ball in doživlja enake težave in še več. Za naju kot par je bila to zabavna igra, zdaj ne toliko. Razmišljamo o odstranitvi. Življenje ima dovolj poslabšanj, igra v bazenu ne bi smela biti ena izmed njih. Zelo sem razočaran.
Moja aplikacija se po nekaj minutah zruši in jo moram znova namestiti, da odpravim težavo, vendar je za odpravo težav spet potreben isti postopek
Izgubil sem igre, ki sem jih očitno zmagal zaradi morebitne težave s hekerstvom ali programskega kliča, kar te spravi (kar se je pravkar zgodilo), drugače pa je igra OK.20.12.2021 Nabral sem skoraj 82.000 žetonov kovancev in v eni (1) napaki sem izgubil vse žetone, ki sem jih nabral. Lažne kot dvojne hokejske palice. Ne bom več igral tvoje izigrane igre!!!!!!!!
Ta igra je zanič! Na igrah z visokimi kovanci nikoli ne prekinem! Vedno praskaj, medtem ko vsi ostali samo udarijo iz njega in 4 žogice padejo dol, ne pa bele krogle. Vrteti kolo je šala! Ne pričakujte nič dobrega od kolesa, ne boste ga dobili! Kako zabavno je gledati, kako se nekdo drug zlomi in teče, vi pa preprosto izgubite svoje kovance! Speri svoj denar v stranišče, manj bo žalosti!
najboljša igra bazena